A tojásleves receptje sóval, fűszerpaprikával, fokhagymával, köménymaggal s sok tojásból, az elkészítés részletes leírásával.
Mely egy nagyon könnyen elkészíthető, egyszerű leves minden olyan alkalomra, amikor egy gyors és tartalmas levesre vágyunk.
Egyszerű levesek receptjei a hozzávalók pontos mennyiségeivel és az elkészítés részletes leírásával. Megadva a lehetséges változatok elkészítésének módját is.
Minden olyan helyzetre, amikor nem akarunk vagy nem tudunk sok figyelmet szánni egy leves elkészítésére.
Az alábbi listában olyan levesek receptjei szerepelnek, melyek pár lépésben elkészíthetők. Nem kell hozzájuk túl nagy gyakorlat, ezért bárki el el tudja készíteni.
A tojásleves receptje sóval, fűszerpaprikával, fokhagymával, köménymaggal s sok tojásból, az elkészítés részletes leírásával.
Mely egy nagyon könnyen elkészíthető, egyszerű leves minden olyan alkalomra, amikor egy gyors és tartalmas levesre vágyunk.
Fokhagymaleves receptje húsleves alappal, fokhagymával, rántással, kevés kifőtt tésztával, az elkészítés részletes leírásával.
Paradicsomleves recept hagymával, cukorral, sóval, paradicsomlével és belefőzött tésztával, az elkészítés részletes leírásával.
A karfiolleves receptje karalábéval, zellerrel, sárgarépával, fehérrépával, petrezselyemmel az elkészítés részletes leírásával.
Ízletes karalábéleves recept vöröshagymával, sárgarépával, fehérrépával, petrezselyemmel, kevés cukorral, az elkészítés részletes leírásával.
Zöldbableves recept petrezselyemmel, fokhagymával, világos rántással és sóval, az elkészítés részletes leírásával.
Zöldségleves recept sárgarépából, fehérrépából, zellerből, karalábéból, hagymából, sok sóval és vízzel, az elkészítés részletes leírásával.
A karfiolkrémleves receptje krumplival, sóval, borssal, kakukkfűvel, hagymával és fokhagymával az elkészítés részletes leírásával.
A sütőtökkrémleves receptje krutonnal, hagymával, fokhagymával, főzőtejszínnel, fehérborssal és szerecsendióval az elkészítés részletes leírásával.
A brokkolikrémleves receptje hagymával, fokhagymával, kevés krumplival, főzőtejszínnel, szerecsendióval az elkészítés részletes leírásával.