Klasszikus kocsonya recept füstölt tarjából, bőrkéből, csülökből, farokból, hagymával, fokhagymával, zöldséggel és szemesborssal, az elkészítés részletes leírásával.
Jókai bableves
Jókai bableves recept füstölt tarjával és kolbásszal, zöldségekkel, babérlevéllel és csipetkével, az elkészítés részletes leírásával.
Fehérbab leves
Fehérbableves recept zellerrel, hagymával, fehérrépával, sárgarépával, bérlevéllel s petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.
Fejtett bableves
Fejtett bableves recept zellerrel, hagymával, fehérrépával, sárgarépával, bérlevéllel s petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.
Magyaros krumplileves
Magyaros krumplileves recept füstölt hússal, hagymával, fokhagymával, fűszerekkel, tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Lencseleves füstölt hússal
A lencseleves receptje füstölt hússal, sárgarépával, fehérrépával, hagymás rántással besűrítve, az elkészítés részletes leírásával.
Kaszásleves
A kaszásleves receptje hagymával, szalonnával, krumplival, babérlevéllel, ecettel és mustárral, az elkészítés részletes leírásával.